explore

Veelgestelde vragen

Je verzamelt op de afgesproken locatie waar de tocht ook meteen zal starten

Volwassenen begeleiding (18+) tijdens de kanotocht is verplicht.  kinderen tussen 2 en 6 zijn gratis! kinderen mogen vanaf 6 jaar alleen in een kinderkano

Ja, dit is verplicht. Wij willen ons graag goed voorbereiden, zodat jullie bezoek vlekkeloos verloopt.

Ja, zwemvesten zijn inbegrepen, wij adviseren deze ook te gebruiken.

Speciaal voor bedrijven en (sport)verenigingen kunnen wij speciale tarieven aanbieden bij afname van meerdere tijdslots. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden en een vrijblijvende prijsopgave via het contactformulier.

Ja, je krijgt een waterdichte ton mee waarin je je waardevolle spullen kunt opbergen. Wij raden aan deze ook te gebruiken.

Een boeking is bij Kano Verhuur Eindhoven definitief als er een bevestigingsmail naar jou is toegestuurd via de e-mail. (dit kan enkele uren duren, voordat deze bevestigingsmail toegestuurd wordt). Dit wordt gedaan als alle gegevens binnen zijn. Bij een last minute boeking kan een email, sms of whatsapp voldoende zijn. Zie voor meer informatie hierover onze Algemene Voorwaarden.

Er kan via IDEAL of bancontant betaald worden via ons reserveringsformulier op onze website.

Ja, het kanovaren gaat altijd door. Kleed je natuurlijk wel naar het weer en zorg voor stevige schoenen of laarzen en een handdoek!

Ja, het is natuurlijk mogelijk een boeking te annuleren. Wel zijn er bijna altijd kosten mee gemoeid. Zie voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Als jouw vraag ontbreekt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via ons e-mailadres: info@kanoverhuureindhoven.nl

Ja, alle prijzen die je ziet zijn allemaal inclusief BTW.

Het kanoën is voor bijna alle leeftijden geschikt. We hebben namelijk verschillende kano’s, waardoor het ook mogelijk is om met je kinderen te kanoën. Kinderen van +/- 9 tot 14 jaar kunnen in een eigen kinder- kano, kinderen van +/- 7 tot 9 jaar kunnen samen met een volwassenen in de twee persoonskano en kinderen van 4 tot 6 jaar kunnen samen met 2 volwassenen in een twee persoonskano. Ze kunnen er namelijk tussen zitten, waardoor ze er bijna niet uit kunnen vallen. We raden het af om kinderen onder de 4 jaar mee te nemen in de kano. Bij alle kinderen zijn de volwassen zelf verantwoordelijk als het iets gebeurd.

De kano tocht eindigt op de begin locatie. Je vaart namelijk eerst tegen de stroming in, en als je bij het eindpunt bent gekomen (dit staat op de route die je meekrijgt) draai je om en vaar je met de stroming mee terug naar het begin.

Nee, dit is niet verplicht. Onze kano route is precies afgestemd om de huurtijd van de kano. Mocht je zelf een route kiezen, ben je zelf verantwoordelijk voor de tijd.

Het is niet de bedoeling, dat je langer wegblijft dan de gehuurde tijd. Ons personeel heeft namelijk een tijdschema waar ze zich aan moeten houden. Indien niet tijdig terug zullen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Ja het is mogelijk om eerder te stoppen, echter wordt de kano pas na de gehuurde tijd opgehaald door ons. Je bent tot die tijd nog zelf verantwoordelijk voor de kano.